“Liefdevol luisteren”

Van de Schaduw van Onenigheid, naar de Gave van Oordeelsvermogen, geïnspireerd door de hoogste spirituele essentie van Empathie.

“Dit is de gave om het hart van een ander te horen. En dat kan alleen als we ons eigen hart willen horen. Ons hart leeft op een hoger plan, op een hogere frequentie dan de mind of onze emoties. Dit is de essentie van iedere gave-frequentie, wat ook wel het causale veld wordt genoemd. Zodra we vanuit deze hogere frequentie leven, komt de mind tot rust en kunnen we gaan horen wat er werkelijk wordt gezegd.

Dan kunnen we gaan luisteren naar de evolutionaire impuls die alle gebeurtenissen aanstuurt, werkelijk alles. We gaan het verborgen hogere doel achter alles voelen. We gaan ons het geheim weer herinneren. Als we met heel ons hart luisteren, en heel onze ziel, dan zien we weer de hoop in alles om ons heen.

We kunnen alleen de hogere frequenties horen als we mee resoneren op die frequentie. Ons hele lichaam moet op een hogere frequentie trillen, om zo meer van de waarheid te voelen. En we voelen dat in ons lichaam, in onze organen, en vooral in onze buik. En zo beginnen we het hogere doel van alles te voelen.

Hoe meer we op deze manier luisteren en altijd het hoogste doel van iemand voor ogen houden, hoe meer we dat zullen uitstralen in ons luisteren, en hoe meer anderen ons vertrouwen in hen zullen voelen.”

© De 13e Gene Key – Richard Rudd                                                                            Vertaald door: Lysanne Sizoo )
Illustratie door: Brenda Beek

Meer weten over Gene Key 13? Bestel de audio (Engels)

Hoe intenser je luistert, des te meer zal je slechts één ding horen. Liefde zul je horen. Overal.