Genade Barmhartigheid Ontering Fatsoenlijk Ongepast 47 (22, 36, 37, 63) De Ring van Goddelijkheid Plexus Solaris (Craniale zenuwknopen) Proline Genade onder Druk

Gene Key 22: Genade onder druk

Van de Schaduw van Ontering naar de Gave van Barmhartigheid en de Siddhi van Genade

“De 22e schaduw is een van de meest krachtige emotionele schaduwen van de gene keys in het menselijk genoom. Zij is uiterst gepassioneerd en seksueel met een enorme emotionele reikwijdte met extreme hoogtepunten van zachtheid en extreem gewelddadige dieptepunten. Vanwege haar situering in ons genoom is zij direct of indirect verantwoordelijk voor de meeste relatieproblemen op onze planeet. Maar voordat we de reis in deze diepgaande gene key vervolgen, moeten we in gedachten houden dat negatieve emoties op zichzelf een natuurlijke plek hebben in de wereld zoals die nu is. Als ze op een bruikbare manier getransformeerd of gesublimeerd kunnen worden in kunst, creativiteit of dienstbaarheid, dan is hun macht ongelofelijk. Het heeft allemaal te maken met hoeveel verantwoordelijkheid jij kan nemen voor je eigen gevoelens. De meeste mensen worden tegenwoordig echter totaal beheerst door hun emoties. Zodra je negatieve emotionele kracht op een ander wezen projecteert, onteer je zowel jezelf als de ander.” (Richard Rudd – Omarm je hogere levensdoel)

——————————————————–

BLOG 2019

Wie de bal kaatst krijgt hem altijd terug!

Heb je hem al voorbij zien komen deze week, #doeslief? Deze campagne van Sire valt, hoe kan het ook anders, heel mooi samen met de kernboodschap van de 22e sleutel: omarm liefdeloosheid met liefde. En het is tevens de essentie van de Venusreeks en eigenlijk de hele Gene Keys transmissie. En dat lief doen, dat doe je niet alleen voor de ander, al is dat een aardige bijkomstigheid, maar voor ons allemaal, dus ook voor jezelf! Want door steeds minder karmische troep aan de enorme collectieve afvalberg toe te voegen, helpen we komende incarnaties om steeds minder van die troep mee terug te hoeven nemen om vervolgens in de wasserette van het leven schoon te poetsen. De komende dagen worden we dus allemaal uitgenodigd om stil te staan bij alle negatieve energie die we in onze gedachten, handelingen en communicaties de wereld in sturen.

Lees of luister verder