Kwintessens Eenvoud Complexiteit Stom Gefragmenteerd 43 (3, 20, 23, 24, 27, 42) De Ring van Leven en Dood Keel (Schildklier) Leucine The Alchemy of Simplicity

Gene Key 23: De alchemie van eenvoud

Van de Schaduw van Complexiteit naar de Gave van Eenvoud en de Siddhi van Kwintessens

“De 23e gave verafschuwt rommeligheid en het gebruik van jargon. Ze communiceert precies, helder, en economisch. De kracht van eenvoud is dat het efficiëntie creëert waar het zich voordoet. Mensen die de Gave van Eenvoud tentoonspreiden, verspillen niets in hun leven. Hun leefruimtes reflecteren meestal hun denken, met veel open plekken en ruimte om te ademen. Ze kijken dwars door de troep heen en komen direct tot de essentie. Eenvoud is een staat van zijn, het is een levenshouding en daarom iets wat niet echt aangeleerd kan worden. Het vereist een enorme sensitiviteit om op deze manier eenvoudig te zijn. Het is meer een soort vaardigheid, een aura, of zelfs een vorm van liefde. Als jij van eenvoud houdt, dan zal je overal om je heen eenvoud manifesteren.” (Richard Rudd – Omarm je hogere levensdoel)

——————————————————–

BLOG Mei 2019

Spreken is zilver, zwijgen is goud

Wat had ik vroeger een hekel aan dat spreekwoord, vooral als ik het om de oren geslingerd kreeg als ‘ze’ op school vonden dat Lysanne weer eens te veel aan het woord was. Thuis was het mijn oudere broer die alles al wist en in gesprekken aan de eettafel met goed onderbouwde en logische 63e sleutel argumenten kwam. Mijn spontane invallen vielen dan op dovemansoren. Geen wonder dus dat ik buiten het gezin altijd bezig was mijzelf verbaal te bewijzen. De 23e sleutel is gemaakt om te communiceren, en als we haar de mond snoeren dan beroven we onszelf van een enigmatische evolutionaire wijsheid. Maar zoals alle gene keys, is het slim om de gebruiksaanwijzing voor de 23e sleutel goed te lezen!

Lees of luister verder

Jouw handen zijn wijzer dan je hoofd