Onzichtbaarheid Handigheid Hoogmoed Manipulatief Opschepperig 45 (5, 9, 11,26) De Ring van Licht Thymus-klier Threonine Sacred Tricksters

Gene Key 26: Goddelijke bedriegers

Van de Schaduw van Hoogmoed naar de Gave van Handigheid en de Siddhi van Onzichtbaarheid

“Zoals we hebben gezien, gaat de 26e schaduw over ego en hoogmoed. Een van de onderliggende angsten van deze schaduw is om als machteloos te worden gezien. Daarom heeft zij alles te maken met het uitstralen van een imago van succes en zelfvertrouwen. De activering van deze gene key op de lagere frequenties geeft je een enorme behoefte om veiligheid te zoeken in je identiteit. En je natuurlijke reactie op dit ongemak is die zekerheid te zoeken in een wilsdaad die je boven anderen verheft. Nog dieper verborgen ligt de kernangst van de mens voor niet-bestaan. Er is een grote kosmische ironie in het feit dat hoe meer je hecht aan een sterk gevoel van ego en identiteit in de wereld, hoe sterker deze angst je beïnvloedt en ondermijnt. Je kijkt terug op je leven en bedenkt hoeveel mensen je hebt moeten onderdrukken om op dit punt te belanden. Het verdrietigst van alles is dat deze 26e gene key zoveel moeiteloze magie bevat, die in feite tenietgedaan wordt door de diepgewortelde en valse overtuiging dat je alleen door pure wilskracht verder kan komen in het leven.” (Richard Rudd – Omarm je hogere levensdoel)

——————————————————–

BLOG December 2019

Een en al oplichterij!

Met de 26e sleutel ontmoeten we het verkooptalent van de 64 sleutels. Hij heeft zijn thuisbasis in het energiecentrum van het ego en dus heeft hij ook te maken met het gezonde of ongezonde gebruik van je wilskracht. Met lokkende kerstetalages en programma’s over duurzame kerstrecepten staan we deze dagen dus in het teken van ‘wie probeert wat aan mij te verkopen, en heb ik het wel nodig? Maar ook, ‘wat probeer ik te verkopen, aan wie en waarom?’ We mogen deze dagen onze eigen integriteit onder de loep nemen. Gedragen we ons als verkooptalenten in dienst van de kosmos, zonder enige verborgen agenda. Of is onze geconditioneerde zucht naar erkenning, roem en geld de aanleiding om onze wilskracht en overredingskracht te gebruiken om anderen iets aan te smeren wat ze niet nodig hebben. Zelfs onder het mom dat je de gemeenschap dient.

Lees of luister verder