Devotie Commitment Halfslachtigheid Overbetrokken Onbetrouwbaar 30 (4, 7, 29, 59) De Ring van Eenwording Sacrale Plexus Valine Leaping into the Void

Gene Key 29: De leegte induiken

Van de Schaduw van Halfslachtigheid naar de Gave van Commitment en de Siddhi van Devotie

“Wáár commitment is een energetische dynamiek die je in je hele wezen ervaart, in plaats van dat het een sociaal vereiste is. Veel mensen zien commitment door de lens van moraliteit. Dit zie je vooral in menselijke relaties waar commitment meestal wordt afgedwongen door sociale druk. Als bijvoorbeeld een relatie uiteenvalt of een huwelijk in een scheiding eindigt, dan wordt dit nog vaak gezien als een mislukking. Wáár commitment is niet moralistisch. Het duurt zolang als het duurt. Wanneer de cyclus ten einde is, is het over en beide partijen zullen dit tegelijkertijd voelen. Iedereen die een relatie aangaat vanuit een waar commitment, weet dat dit zo is. Relaties die beginnen met dit soort duidelijk commitment, kunnen over het algemeen ook op een duidelijke manier worden afgerond, zonder de emotionele turbulentie die meestal met scheiding gepaard gaat. Sommige perioden van commitment in een relatie duren slechts één nacht en andere zijn voor eeuwig. De lengte van de cyclus heeft niets te maken met succes of mislukking. Op het frequentieniveau van de 29e gave zijn alle relaties onderdeel van het zich ontvouwende script van je leven en als zodanig worden ze verwelkomd als een verrijking en verdieping van je leven, in plaats van te worden beoordeeld in termen van mislukking of succes.” (Richard Rudd – Omarm je hogere levensdoel)

——————————————————–

BLOG augustus 2019

Devotie voor het menszijn en een totale overgave aan ieder levensavontuur

De les van de 29e sleutel die de komende dagen ons leven zal beïnvloeden, is heel eenvoudig: als je eenmaal ergens bent ingedoken moet je de hele rit uitzitten, én, uitstappen op het moment dat de rit is afgelopen. Vol overtuiging en toewijding, want met de energie van de Gave van Commitment geven we ons over aan de achtbaan van het leven, met al haar grote en kleine ‘lussen’, de levenscyclussen die soms een minuutje duren en soms veel, veel langer. En het is pas klaar als het klaar is. Want als je voortijdig uit het wagentje springt, val je vanzelf weer in de volgende achtbaan waar je dezelfde rit maakt omdat je de les nog niet hebt geleerd.

Lees of luister verder