“De komst van het ‘Koninginnerijk’

Gene Key 44 – de Gave van Teamwerk, van de Schaduw van Verstoring naar de Siddhi van Synarchie.

“De tijd waarin we nu leven, dit overgangstijdperk van de ‘Grote Verandering’, betekent een doorbraak op alle niveaus van het universum. De zon doet mee, de Melkweg, de hele kosmos. Bewustzijn ontluikt in de hele levensketen van het universum. De hiërarchie wordt zich op een heel nieuw niveau bewust van zichzelf en zal zijn gedrag aanpassen.

Dit bedoelt men met het geweldige woord ‘Synarchie’. Synarchie betekent dat we allemaal gezamenlijk de leiding nemen. En dat betekent vooral niet dat we allemaal hetzelfde zijn. Het betekent dat onze uniciteit een plek heeft in het orkest. En in plaats van ons eigen deuntje te spelen zonder ons bewust te zijn van alle anderen, vinden we de onderlinge harmonie in het spel.

Synarchie overstijgt ieder niveau. We realiseren ons dat onze sectie in samenklank speelt met een heel universum aan secties. En dat we allemaal bijeenkomen in een grote symfonie. Voor het eerst worden we ons gewaar van het bestaan van een dirigent. Een dirigent die zich in iedere individuele partij bevindt. Dit is de grote openbaring van het fractaluniversum. Binnen iedere DNA-molecule bevindt zich een dirigent, een dirigent die erop wacht dat we zijn voorbeeld opvolgen.”

Meer weten over Gene Key 44? Bestel de audio (Engels)

Niets (over)leeft in isolatie.