“De samenkomst van de illuminaten”

Gene Key 50 de Gave van Evenwicht, van de Schaduw van Corruptie naar de Siddhi van Harmonie.

“Voortdurend worden we door het leven geïnitieerd en wordt onze gelijkmoedigheid op de proef gesteld. Zo beschouwd is het leven barmhartig en vrijgevig. Alles wat ons overkomt is voor ons eigen hogere voordeel. Wij mogen gelijkmoedigheid leren en zelfs een schokkende gebeurtenis kan ons met genade naar een ander bewustzijnsniveau tillen.

Gelijkmoedigheid leidt tot onwrikbaarheid. Een intens gevoel van vreedzaamheid overkomt ons, en ons leven opent zich voor een hogere realiteit: een harmonie die aan het zicht onttrokken is, maar waarmee we vanuit iedere cel in ons DNA voortdurend in contact staan.

Hoe meer we ons afstemmen op de hogere harmonie, hoe meer al onze subtiele lichamen harmoniseren. Dat innerlijke licht wat door ons heen straalt, resoneert met de lagere lichamen en brengt transformatie. Wij zijn muzikale wezens. We zijn gebouwd als een octaaf, en al die tonen moeten op de juiste manier afgespeeld worden doordat we ons er liefdevol voor openstellen. Dan overstijgen we iedere emotie en valt de mind stil. Het fysieke lichaam gaat stralen en we betreden de staat van zelfverlichting.”

Meer weten over Gene Key 50? Bestel de audio (Engels)

Wij mensen zijn in de diepste zin van het woord niets anders dan muziekdeeltjes.