Gene Key 51 “Het pad van initiatief”

Mensen met de Gave van Initiatief zijn altijd de eersten om iets in de wereld te brengen. Zelfs al hebben ze in het verleden anderen gevolgd, na de sprong zullen ze altijd hun eigen pad volgen. Op deze manier staan individuen de hele geschiedenis door op elkaars schouders en zorgen ervoor dat de menselijke geest blijft evolueren. Op dezelfde manier als dat de 51e schaduw representanten van laagfrequente schokken creëert in de wereld, creëert de 51e gave representanten van positieve schokken.

Deze mensen komen om het collectieve bewustzijn te helpen ontwaken uit haar op angst gebaseerde staat. Telkens wanneer een individu verdwaald is, zullen de mensen met de 51e gave hem uitdagen om zijn eigen pad te betreden. Het is belangrijk om te begrijpen dat de mensen met de 51e gave geen leiders zijn, maar initiatiefnemers. Zij komen om nieuwe processen te katalyseren in de mensheid of ze leven levens die zo uniek en moedig zijn dat anderen geïnspireerd raken om hetzelfde te doen. -Richard Rudd –

Meer info in het Engels vind je op Genekeys.com

GENE KEY 51 – BLOG door Lysanne Sizoo

Van de Schaduw van Opgejaagdheid naar de Gave van Initiatief en de Siddhi van Ontwaken.

De opschuddende kracht van donder en bliksem

Verwacht niets minder dan donder en bliksem de komende dagen, met hier en daar een blikseminslag van plotselinge spirituele ontwaking. De 51e sleutel is een van de meest krachtvolle sleutels uit het hele bewustzijnsspectrum omdat het mensen werkelijk wakker kan schudden uit de illusie van de Maya. De uitdaging van de week is dit: verlies jij jezelf in een angstig gevoel van dreiging of laat je jezelf inwijden en ontwaken tot je ware zelf.

 Wil je het hele blog lezen? Ga naar: Gene Key 51 Blog

De audio vind je HIER 

Wil je eens met ons mee filosoferen? Meld je dan aan op ‘Gene Key Nederland Facebook groep!

Geniet je van onze video’s geef dan je waardering door ons een duimpje te geven en te abonneren op ons YouTube kanaal!