“Goddelijke mateloosheid”

Gene Key 56 – de Gave van Verrijking, van de Schaduw van Afleiding naar de Siddhi van Intoxicatie.

“De tweede beproeving, opgeslagen in de 56e Schaduw, houdt in dat je de illusie van je individualiteit in stand houdt door je te laten afleiden door de je vijf zintuigen. Wie ontwaakt en zich zijn of haar ware zelf weer ‘herinnert’, beseft ook de omvang van zijn verslaving aan de externe wereld. Na verloop van tijd zullen je energieën naar binnen keren en deze krachtige verslaving doorbreken.

Verrijking wil zeggen dat je het merg uit het leven moet zuigen. De 56ste gave is een geschenk van gevoel, van sensualiteit en levendigheid. Het betekent dat jij wonderen ziet waar anderen eentonigheid vinden. En dat je schoonheid vindt waar anderen slechts lelijkheid zien. Het gaat om waardering en dankbaarheid. Hoe dankbaarder je bent voor elk moment, hoe meer het moment tot leven komt in jou.

En bovenal, het grootste potentieel van de 56ste gave ligt in communicatie. Het is in staat om de anderen te vermaken en hun aandacht af ​​te leiden. Op de lagere frequenties zie je deze gene key aan het werk in de reclame en in politieke spin, maar op hogere frequenties kan deze worden gevonden in iedere komiek, entertainer of inspirator. Bij nog hogere frequenties is het de kunst van het verhalen vertellen en mythologiseren. Het delen van persoonlijke ervaringen die je hart hebben geraakt en geopend. Op deze hogere niveaus is deze 56e Gift of Verrijking een geschenk van liefde, want hoe meer je het leven van anderen verrijkt, hoe meer deze gave door je hart stroomt. ”

Meer weten over Gene Key 56? Bestel de audio (Engels)

Verrijking betekent dat je meegaat in de flow van het leven, de seizoenen proeft, van het licht geniet, spelletjes speelt met dialogen, en met hart en ziel het leven bezingt.