“Een zachte wind”

Gene Key 57 – de Gave van Intuïtie, van de Schaduw van Onrust naar de Siddhi van Helderheid

“Helderheid betekent dat je de zachtmoedigheid in de kern van alles ziet. Alles in het akoestische levensveld ontspringt aan deze zachtmoedigheid en keert weer tot dezelfde zachtmoedigheid terug. Iemand die zo in evenwicht is met deze mildheid, leeft in harmonie met de transcendentie van tegengestelden, zoals de Tao ons leert.

Bovendien, naarmate jij jezelf meer en meer openstelt voor deze zachtheid, deze manifestatie van helderheid, kom je het met regelmaat tegen in je leven. In het ruizen van de wind door de boomtoppen, of in het zien van de zachte wolkjes boven de oceaan. Overal leeft deze zachtmoedigheid, want het is de geest van het leven zelf. En wie daarvoor openstaat, leeft meteen in de wereld van het oneindige nu.

Ondanks wat de mind ervan vindt, is zachtmoedigheid niet zwak. Het heeft gewoon haar eigen wetten en timing. Het is niet geïnteresseerd in zwakte of kracht en het doordringt alles. Helderheid is het inzicht dat alles verbonden is door zachtheid.”

Meer weten over Gene Key 57? Bestel de  audio (Engels)

Onze intuïtie is magisch, het is dat deel van ons dat ‘weet’. Het is dat deel dat op de eenheid van alles vertrouwt. Het is een heilige draad, door God gesponnen, waarmee we onze weg uit het labyrint terugvinden.