“De taal van licht”

Gene Key 62 – de Gave van Precisie, van de Schaduw van Intellect naar de Siddhi van Onberispelijkheid.

“In de 62e Gene Key zie je de hele holografische kosmos waar alles onderling verbonden is in een perfecte harmonie. Iedere ervaring is perfect. De timing van jouw ontwaken is perfect. In alles bestaat precisie. Hoe meer je het ziet, en hoe meer je het in je opneemt, hoe meer jij je zal ontspannen en je eigen evenwicht vinden. Maar om dit innerlijke evenwicht te bereiken zal je door een aantal initiaties moeten gaan. En een initiatie voelt meestal verre van harmonieus. Op het moment dat je uit de Maya stapt is het alsof je aan de loopbaan van de aarde ontsnapt. Je zal eerst een flinke ontsnappingssnelheid moeten bereiken voordat je de sluier kan doorbreken.

De Gene Keys berusten niet op feiten, ze zijn niet geworteld in feiten. Het zijn wormgaten naar de liefde. Het zijn steekjes in een holografisch weefsel van tijd en ruimte. Jouw bewustzijn kan in dit weefsel van steek naar steek reizen. Het is een magisch systeem omdat we in een magisch universum leven.

Dit is de precisie van het vrouwelijke. De vrouwelijke versie van precisie heeft niets met exactheid te maken, maar met harmonie. De intuïtie is een snellere en meer efficiënte manier om informatie te organiseren. De digitale revolutie lijkt zeker indrukwekkend in de talloze manieren waarop we orde in de informatie kunnen creëren. Maar het kan de harmonie niet bijhouden, omdat harmonie soms tot stand komt via disorganisatie. De Gave van Precisie weet echter hoe zij zich met gelijkmoedigheid door periodes van orde en wanorde kan bewegen. Dit is de gave waarmee je jezelf door grote veranderingen kan sturen met absolute mentale, lichamelijke en emotionele precisie. Zo kan jij je transformeren met precisie en genade, en anderen inspireren hetzelfde te doen.”

Meer weten over Gene Key 62? Bestel de audio (Engels)

Een moment van puur bewustzijn is kostbaarder dan alles wat we ooit zouden kunnen creëren.