Wat mag ik voor je betekenen?

“I found Lysannes description of my gene keys profile both illuminating and challenging. I especially enjoyed the cribsheet she made especially for me.” Georgy

BasisreadingGeorgy

De korte en de uitgebreide readings van Lysanne voor mijn partner en mijzelf waren boeiend en verrassend met zo nu en dan een tikkeltje humor!

Ria van der ListRia van der List
De basisreading heeft me enorm geholpen om een verdiepend inzicht en begrip te krijgen in mij Gene Keys profiel. Ook al is mijn Engelse taal goed, het lezen in het Nederlands gaf voor mij toch een andere verdieping. Het stukje over Human Design erbij maakte het voor mij helemaal compleet. Zo fijn!
Faya van de BergFaya van den Berg

De reading van Lysanne, was prachtig accuraat en heeft voor mij veel dingen in gang gezet en inzichten gegeven en waar ik stond, sta en naar toe wil bewegen. De reading was met veel aandacht vervaardigd en alles was helder verwoord waardoor ik het goed op mij heb kunnen laten inwerken. Dank!

Vincent VoorduinVincent Voorduin

Gene Keys profiel duiding en verdieping

Je krijgt een PDF document met een beschrijving van de 11 sferen, jouw persoonlijke lijnen en gene keys. Nadat deze informatie een beetje is geland, boek je de twee uur durende coaching sessie die hierbij inbegrepen is. De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren.

Ik kan deze reading uitbreiden met een geïntegreerde beschrijving van je persoonlijke energietype, levensprofiel, besluitvormende autoriteit, en gevoeligheid voor externe conditionering, gebaseerd op het Human Design systeem waar de Gene Keys uit zijn voortgekomen.

Basisreading: €195 (inclusief 90 minuten coaching)

Uitgebreide Basisreading (HD): €245 (inclusief 90 minuten coaching)

Vervolg gesprekken: €75 (normaal tarief €85)

Voor meer informatie of voor het bestellen van een reading kan je me altijd bereiken op san@zensan.nl of bellen op 06 36 39 88 97.

NB: Je hoeft geen half uur intake gesprek te boeken.

Tot gauw!

Lysanne Sizoo

GK Ambassadeur en Psychosociaal therapeut

In 1997 behaalde ik mijn counselling diploma in Londen en in 2009 mijn master in Psychosynthese psychotherapie. In de loop der jaren kwam ik ook in aanraking met Human Design en later de Gene Keys en integreer in mijn praktijk. Voor mijn hele levensverhaal 🙂 ga naar zensan.nl

Liefs, Lysanne

Locatie coaching praktijk

Mijn praktijk bevindt zich op de Vecht in Nederhorst den Berg, ongeveer tien minuten van Weesp. Ik werk ook online, maar dan loop je wel de zwanen en de meerkoeten mis 🙂