Wat mag ik voor je betekenen?

“I found Lysannes description of my gene keys profile both illuminating and challenging. I especially enjoyed the cribsheet she made especially for me.” Georgy

BasisreadingGeorgy

De korte en de uitgebreide readings van Lysanne voor mijn partner en mijzelf waren boeiend en verrassend met zo nu en dan een tikkeltje humor!

Ria van der ListRia van der List
De basisreading heeft me enorm geholpen om een verdiepend inzicht en begrip te krijgen in mij Gene Keys profiel. Ook al is mijn Engelse taal goed, het lezen in het Nederlands gaf voor mij toch een andere verdieping. Het stukje over Human Design erbij maakte het voor mij helemaal compleet. Zo fijn!
Faya van de BergFaya van den Berg

1. Gene Keys profiel duiding en verdieping

Je krijgt een PDF document met een beschrijving van de 11 sferen, jouw persoonlijke lijnen en gene keys. Nadat deze informatie een beetje is geland, boek je de twee uur durende coaching sessie die hierbij inbegrepen is. De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren.

Ik kan deze reading uitbreiden met een geïntegreerde beschrijving van je persoonlijke energietype, levensprofiel, besluitvormende autoriteit, en gevoeligheid voor externe conditionering, gebaseerd op het Human Design systeem waar de Gene Keys uit zijn voortgekomen.

Basisreading: €195 (inclusief 2 uur coaching)

Uitgebreide Basisreading (HD): €245 (inclusief 2 uur coaching)

2. Relatiechart 

Voor partners, vrienden, werkcollega’s, volwassen ouder/kind relaties, broer/zus relaties, etc.

Als twee aura’s in elkaars nabijheid komen, creëren ze een derde entiteit. Hoe langer twee aura’s met elkaar in verbinding staan hoe meer deze derde entiteit onderdeel wordt van de gemeenschappelijke identiteit. Dat geldt dus voor intieme relaties, maar ook voor ouders en kinderen, broers en zussen, en zelfs werkcollega’s. Deze derde entiteit wordt ‘de relatie’ genoemd. Deze relatie heeft een eigen identiteit, dus ook een eigen chart.

Een relatiechart kan je helpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden, de uitdagingen en de potentiele breekpunten in je relatie. Ik geef aan waar je zelf kan bijdragen aan een hogere frequentie relatie en waar je moet accepteren dat wat is, is.

Relatiechart: €245 (geen coaching bij inbegrepen)

3. Handleiding voor ouders met jongere kinderen

Een handleiding voor ouders die niet alleen beschrijft hoe je kind in elkaar zit, maar ook hoe jullie elkaar onderling beïnvloeden. Je krijgt voor je kind het aangepaste materiaal van een uitgebreide basisreading vanuit een begeleidend perspectief,  met nadruk op de gavefrequentie, in lijn met de richtlijnen van goed ouderschap zoals die beschreven zijn door Richard Rudd. Bovendien krijg je een relatiechart van jullie beiden.

€295 (inclusief 2 uur coaching)

4. Losstaande of aanvullende coaching gesprekken

Heb je geen behoefte aan bovenstaande opties maar wil je gewoon komen praten over je profiel en hoe jij er zelf mee omgaat, of wil jij je na bovenstaande verder verdiepen in de manier waarop de schaduwen en de gaven van jouw gene keys opduiken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk

Coaching gesprek: €85 (uur)

Relatie coaching op basis van relatiechart: €105 voor twee personen (uur)

Pakket van 5 gesprekken: €400 (uur)

Voor meer informatie of voor het bestellen van een reading kan je me altijd bereiken op san@zensan.nl of bellen op 06 36 39 88 97.

Tot gauw!

Lysanne Sizoo

GK Ambassadeur en Psychosociaal therapeut

In 1997 behaalde ik mijn counselling diploma in Londen en in 2009 mijn master in Psychosynthese psychotherapie. In de loop der jaren kwam ik ook in aanraking met Human Design en later de Gene Keys en integreer in mijn praktijk. Voor mijn hele levensverhaal 🙂 ga naar zensan.nl

Liefs, Lysanne

Locatie coaching praktijk

Mijn praktijk bevindt zich middenin de Vecht, ongeveer tien minuten van Weesp. Zelf zie ik je het liefste live, en in deze corona tijden zorg ik dat dit voor ons allebei veilig gebeurt.

Kan je echt alleen online dan is het misschien goed om te weten dat ik maar met een beperkt aantal ‘zoom’ uren per week werk.