1. Gene Keys verdieping

Je hebt je gratis profiel met al je persoonlijke gene keys uitgeprint, je hebt het Gene Keys boek besteld, en misschien zelfs wel het eerste deel van het Golden Path lesmateriaal, en toch, het blijft allemaal heel abstract en hoofdig.

Gene Keys basisreading met 2 uur coaching

In deze eerste kennismaking maak ik een overzicht van alle 11 gene keys uit jouw profiel zoals hierboven afgebeeld. De beknopte beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren. Als dit een beetje is geland dan boeken we een coaching sessie van twee uur, live bij mij op de woonboot in de buurt van Weesp, waar we dieper op bepaalde aspecten van jouw profiel ingaan, en waar relevant ook het perspectief van Human Design meenemen.

Bekijk hier een voorbeeld basisreading (alleen de eerste twee sferen)

Kosten: €195

Verdere coaching gesprekken

Wil jij je daarna nog verder verdiepen in de manier waarop de schaduwen en de gaven van de gene keys in je leven opduiken, dan kan je een pakket van 5 vervolg gesprekken boeken of gewoon losse gesprekken naar behoefte.

Kosten

Voor verdere losstaande gesprekken (90 minuten): €125

Voor pakket van 5 gesprekken (90 minuten per keer): €550 (kan in termijnen betaald worden)

Locatie – Nederhorst den Berg

Ik heb er zelf als Projector een sterke voorkeur voor om het vervolggesprek ‘in real life’ hier op de woonboot te voeren. Dan krijg je ook werkelijk het beste uit mij!

Kan je echt alleen online dan is het misschien goed om te weten dat ik maar met een beperkt aantal ‘zoom’ uren per week werk. A

In overleg is het ook mogelijk om in Amstelveen, Den Haag of Amersfoort af te spreken, maar dan reken ik wel mijn reiskosten kamerhuur kosten door. Kamerhuur is rond 20 euro.

Maar heus, de praktijk is de leukste en meest ontspannende plek!

2. Integratie reading

Jouw 4 activeringssleutels en hoogtepunten van je human design chart

De Gene Keys leer is voortgekomen uit het Human Design systeem dat weer verwant is aan, o.a., de I Ching. Je kan daarmee de rijkdom van alle 64 gene keys in een bredere context plaatsen en zo hun lessen nog beter in je leven toepassen. Daarom bied ik ook een ‘op maat gemaakte’ integratie reading gebaseerd op jouw Gene Keys en Human Design profielen.  Let wel, ik ben geen Human Design analyst, en voor een uitgebreide Human Design reading kan je het beste terecht bij Jovian voor de lijst met HD-analysts in Nederland.

Bij deze integratie reading betrek ik ook concepten van de I Ching, de Psychosynthese en andere richtingen. Deze reading is dus niet gewoon een opsomming van de woordjes en de frasen die je net zo goed zelf kan opzoeken maar een kleurrijk kleed met de verbanden tussen de sferen van je activeringsreeks en je Human Design chart. Voorbeeld integratie reading 2020

Als transpersoonlijke therapeut laat ik me inspireren door inzichten die uit het zogenaamde ‘niets’ opborrelen. Ik leef me volledig in je chart, en neem er dus ruim de tijd voor. Soms moet je er een week of twee op wachten, maar dan heb je een reading die net zo uniek is als jij!

In deze reading behandel ik je energietype, je overheersende karakter invloeden, de energiecentra, de plekken in je profiel waar je kwetsbaar bent, en dat alles gekoppeld aan de vier sleutels van je activeringsreeks. Vaak volgt er nog een toegift als ik zie dat een bepaalde sleutel zich op een bijzondere manier in je chart uit.

Als je wilt dan kan ik de reading ook voor je inspreken, zodat je er in alle rust naar kan luisteren. De gemiddelde reading is ongeveer 24 bladzijden en duurt ongeveer anderhalf uur.

Kosten: €250 // Ingesproken versie  €15 extra

Wie ben ik?

Lysanne Sizoo – Gene Keys Ambassador, Psychosynthese therapeut en counsellor

In 1997 behaalde ik mijn counselling diploma in Londen en in 2009 mijn master in Psychosynthese psychotherapie. In de loop der jaren kwam ik ook in aanraking met Human Design en later de Gene Keys en integreer in mijn praktijk.

Sinds het doorlopen van de ‘ambassador training’ van de Gene Keys bij Richard Rudd in 2018 heb ik het enorme genoegen gehad om mensen op uiteenlopende manieren te mogen ondersteunen in het bestuderen en contempleren van hun unieke genetische blauwdruk. In 2019 volgde ik al schrijvende de reis van de zon door alle gene keys en blogde hierover voor de groeiende Gene Keys gemeenschap in Nederland. De blogs vind je elders op deze site.

Vanuit mijn bredere achtergrond als transpersoonlijke psychotherapeut en autodidact in Human Design, bied ook de volgende diensten aan voor mensen die niet zo’n behoefte voelen aan coaching maar wel graag materiaal voor zelfstudie ontvangen.

Klinkt bovenstaande spannend, dan nodig ik je van harte uit om het onderstaande contactformulier te gebruiken en mij je geboortegegevens te sturen, zoals datum, tijd en geboorteplaats, en jouw keuze voor een Gene Keys basisreading of een integratiereading.

  • Workshops

    Als Projector laat ik me graag uitnodigen. Ik verzorg een Gene Keys workshop voor 3 tot 6 deelnemers. Samen geven we vorm aan de workshop, qua tijd, lengte, inhoud, creatieve benaderingen, etc. Gebruik het contactformulier op deze pagina voor een eerste contact.

  • Gene Keys coaching

    Misschien zijn nevenstaande opties niets voor je, en wil je liever in een persoonlijk gesprek de ervaringen met je Gene Keys verder uitdiepen. Dan ben je natuurlijk van harte welkom op mijn drijvende praktijk op de Vecht in Nederhorst den Berg (NH). Eventueel kunnen we ook online afspreken. Het vaste tarief hiervoor is € 85.=. Neem graag contact op via het formulier op deze pagina.

  • Meer over Lysanne

    Op mijn persoonlijke website zensan.nl kan je meer lezen over mijn eigen levensreis tot nu toe, de plek waar ik werk, en mogelijkheden voor Psychosynthese counselling en coaching.

De reis van je leven begint hier!