Gene Keys verdieping

Coaching gesprekken

Je hebt je gratis profiel met al je persoonlijke gene keys uitgeprint, je hebt het Gene Keys boek besteld, en misschien zelfs wel het eerste deel van het Golden Path lesmateriaal, en toch, het blijft allemaal heel abstract en hoofdig.

In een eerste gesprek van 120 minuten  nemen we alle sleutels van je holo-genetische profiel door, en krijg je een overzicht mee (in het Nederlands), met de hoofdpunten van iedere sleutel en de betekenis van de sfeer waarin de sleutel voorkomt.

Kosten: €170

Wil je daarna je verder in de jouw specifieke gene keys verdiepen, dan gaan we in vijf coaching sessies van 90 minuten samen op reis door de belangrijkste sleutels van jouw profiel. Het liefst kom je daarvoor naar mijn drijvende praktijk in Nederhorst den Berg, maar het kan ook online als dat beter in je schema past.

We werken zowel verbaal als meditatief met geleide meditaties. De sessie zijn verdeeld over een periode van drie maanden, zodat je tussentijds in je dagelijkse leven kan experimenteren met het ontwikkelen van een open en ontvangende houding ten opzichte van je schaduwen.

Kosten: €140 per sessie of €500 in een keer (gespreid over 2 betalingen).

Wie ben ik?

Sinds 2018 heb ik het enorme genoegen gehad om mensen op uiteenlopende manieren te mogen ondersteunen in het bestuderen en contempleren van hun unieke genetische blauwdruk. Sinds 2019 schrijf ik iedere 6 dagen een blog over de sleutel wiens energie op dat moment actueel is voor iedereen. Deze blogs vind je elders op dit site, en misschien staan jouw sleutels er ook bij!

Verder heb ik een professionele achtergrond in counselling, psychosynthese (Masters 2009) en werk ik als sinds 1997 met heel veel genoegen als medereiziger, therapeut en coach. Ik ben geen Human Design analyst, maar heb er wel sinds 2014 een persoonlijke studie van gemaakt.

Overige diensten 

Optie 1: Integratiereading

Een ‘op maat gemaakte’ beschrijving gebaseerd op jouw Gene Keys en Human Design profielen. Ook betrek ik hierbij de I Ching, de Psychosynthese en andere relevante richtingen. Zo’n reading is werkelijk op maat gemaakt, en dus niet een opsomming van de woordjes en de frasen die je net zo goed zelf kan opzoeken.

Ik weef een kleurrijk kleed uit de verbanden tussen de sferen van jouw activeringsreeks en je Human Design chart. Als transpersoonlijke therapeut laat ik me inspireren door inzichten die uit het zogenaamde ‘niets’ opborrelen. Ik leef me volledig in je chart, en neem er dus ruim de tijd voor. Soms moet je er een week of twee op wachten, maar dan heb je een reading die net zo uniek is als jij!

In deze reading behandel ik je energietype, je overheersende karakter invloeden, de energiecentra, de plekken in je profiel waar je kwetsbaar bent, en dat alles gekoppeld aan de vier sleutels van je activeringsreeks. Vaak volgt er nog een toegift als ik zie dat een bepaalde sleutel zich op een bijzondere manier in je chart uit.

Als je wilt dan kan ik de reading ook voor je inspreken, zodat je er in alle rust naar kan luisteren. De gemiddelde reading is ongeveer 24 bladzijden en duurt ongeveer anderhalf uur.

Voorbeeld Optie 2 – juli 2019

Kosten: €250, inclusief btw

Extra: Ingesproken versie bij de PDF €15 inclusief btw

Optie 2: Een Venusreading

De Venusreeks is de tweede stap op het Gouden Pad van Richard Rudd. Na een eerste integratiereading vinden veel mensen het fijn om ook op dezelfde manier een uitleg te krijgen van de sferen van de venusreeks en hun eigen unieke gene keys. Ook daar kijk ik, waar relevant, naar de verbanden met andere systemen zoals Human Design en astrologie.

Kosten: €315, inclusief btw

Extra: Ingesproken versie bij de PDF €15 inclusief btw

Klinkt bovenstaande spannend, dan nodig ik je van harte uit om het onderstaande contactformulier te gebruiken en mij je geboortegegevens te sturen, zoals datum, tijd en geboorteplaats, en jouw keuze voor optie 1 of 2

  • Workshops

    Als Projector laat ik me graag uitnodigen. Ik verzorg een Gene Keys workshop voor 3 tot 6 deelnemers. Samen geven we vorm aan de workshop, qua tijd, lengte, inhoud, creatieve benaderingen, etc. Gebruik het contactformulier op deze pagina voor een eerste contact.

  • Gene Keys coaching

    Misschien zijn nevenstaande opties niets voor je, en wil je liever in een persoonlijk gesprek de ervaringen met je Gene Keys verder uitdiepen. Dan ben je natuurlijk van harte welkom op mijn drijvende praktijk op de Vecht in Nederhorst den Berg (NH). Eventueel kunnen we ook online afspreken. Het vaste tarief hiervoor is € 85.=. Neem graag contact op via het formulier op deze pagina.

  • Meer over Lysanne

    Op mijn persoonlijke website zensan.nl kan je meer lezen over mijn eigen levensreis tot nu toe, de plek waar ik werk, en mogelijkheden voor Psychosynthese counselling en coaching.

De reis van je leven begint hier!