EVEN PAUZE

Dit najaar ga ik samen met Yvonne en Brenda alles op alles zetten om in 2020 de Nederlandse vertaling van het grote Gene Keys boek te kunnen publiceren. Dat betekent dat ik voorlopig geen nieuwe opdrachten kan aannemen.

Meer informatie over alle verschillende manieren waarop de Nederlandse Gene Keys gemeenschap kan helpen in de totstandkoming van het grote boek volgt binnenkort.

Gene Keys Ondersteuning

Sinds 2018 heb ik het enorme genoegen gehad om mensen op uiteenlopende manieren te mogen ondersteunen in het bestuderen en contempleren van hun unieke genetische blauwdruk. Al blijft het niets anders dan een subjectieve duiding van het werk van Richard Rudd, Ra, en vele andere leraren, geeft het vaak veel herkenning en houvast in het navigeren van de woeste baren van je leven. In 2018 heb ik als een van de eersten het Gene Keys ambassadeursprogramma doorlopen. Ik heb daarna mijzelf de uitdaging gegeven om in 2019, iedere 6 dagen een blog te schrijven over de sleutel wiens energie op dat moment actueel is voor iedereen. De blogs vind je elders op dit site, en misschien staan jouw sleutels er ook bij!

Verder heb ik een professionele achtergrond in counselling, psychosynthese (Masters 2009) en werk ik als sinds 1997 met heel veel genoegen als medereiziger, therapeut en coach. Ik ben geen Human Design analyst, maar heb er wel sinds 2014 een persoonlijke studie van gemaakt.

Optie 1: Een eerste introductie

Ik maak op basis van je hologenetische profiel een overzicht van alle sleutels die in je profiel voorkomen. Hierbij leg ik uit hoe de schaduw, gave en siddhi van iedere sleutel in je leven opduikt, gekoppeld aan de sfeer in je profiel. Ook ga ik kort in op de betekenis van ieder ‘lijntje’ in de sferen.

Kosten: Deze bepaal je zelf. Ik vind het belangrijk dat zo’n eerste introductie binnen iedereens bereik ligt. De Gene Keys zijn voornamelijk bedoeld als een zelfstudie, als een eigen contemplatie op de genetische blauwdruk waarmee jij in het leven staat, maar zo’n eerste introductie in je moedertaal is een mooi begin.

Optie 1 – voorbeeld

Optie 2: Integratiereading en vervolggesprek 

In 2018 ben ik begonnen met het schrijven van ‘op maat gemaakte’ persoonlijke levensverhalen, gebaseerd op iemands Gene Keys en Human Design profiel. Ook betrek ik hierbij de I Ching, de Psychosynthese en andere relevante richtingen. Zo’n reading is werkelijk op maat gemaakt, en dus niet een opsomming van de woordjes en de frasen die je net zo goed zelf kan opzoeken. Ik weef een kleurrijk kleed uit de verbanden tussen de sferen van jouw activeringsreeks en je Human Design chart. Als transpersoonlijke therapeut laat ik me inspireren door inzichten die uit het zogenaamde ‘niets’ opborrelen. Ik leef me volledig in je chart, en neem er dus ruim de tijd voor. Soms moet je er een week of twee op wachten, maar dan heb je een reading die net zo uniek is als jij!

In deze reading behandel ik je energietype, je overheersende karakter invloeden, de energiecentra, de plekken in je profiel waar je kwetsbaar bent, en dat alles gekoppeld aan de vier sleutels van je activeringsreeks. Vaak volgt er nog een toegift als ik zie dat een bepaalde sleutel zich op een bijzondere manier in je chart uit.

Als je wilt dan kan ik de reading ook voor je inspreken, zodat je er in alle rust naar kan luisteren. De gemiddelde reading is ongeveer 24 bladzijden en duurt ongeveer anderhalf uur.

Als het allemaal een beetje bezonken is, kan je een afspraak maken voor een coaching sessie van ongeveer een uur, om bepaalde sleutels nader te onderzoeken, of te bespreken hoe je er verder nog mee kan werken.

Voorbeeld Optie 2 – juli 2019

Kosten: €180, inclusief btw

Extra: Ingesproken versie bij de PDF €15 inclusief btw

Optie 3: Een Venusreading en vervolggesprek

De Venusreeks is de tweede stap op het Gouden Pad van Richard Rudd. Na een eerste integratiereading vinden veel mensen het fijn om ook op dezelfde manier een uitleg te krijgen van de sferen van de venusreeks en hun eigen unieke gene keys. Ook daar kijk ik, waar relevant, naar de verbanden met andere systemen zoals Human Design en astrologie.

Kosten: €250, inclusief btw

Extra: Ingesproken versie bij de PDF €15 inclusief btw

Klinkt bovenstaande spannend, dan nodig ik je van harte uit om het onderstaande contactformulier te gebruiken en mij je geboortegegevens te sturen, zoals datum, tijd en geboorteplaats, en jouw keuze voor optie 1,2, of 3. 

  • Workshops

    Als Projector laat ik me graag uitnodigen. Ik verzorg een Gene Keys workshop voor 3 tot 6 deelnemers. Samen geven we vorm aan de workshop, qua tijd, lengte, inhoud, creatieve benaderingen, etc. Gebruik het contactformulier op deze pagina voor een eerste contact.

  • Gene Keys coaching

    Misschien zijn nevenstaande opties niets voor je, en wil je liever in een persoonlijk gesprek de ervaringen met je Gene Keys verder uitdiepen. Dan ben je natuurlijk van harte welkom op mijn drijvende praktijk op de Vecht in Nederhorst den Berg (NH). Eventueel kunnen we ook online afspreken. Het vaste tarief hiervoor is € 85.=. Neem graag contact op via het formulier op deze pagina.

  • Meer over Lysanne

    Op mijn persoonlijke website zensan.nl kan je meer lezen over mijn eigen levensreis tot nu toe, de plek waar ik werk, en mogelijkheden voor Psychosynthese counselling en coaching.

De reis van je leven begint hier!