Het Gouden Pad

Het Gouden Pad van de Gene Keys biedt een krachtige innerlijke reis die tot transformatie en vernieuwing in je leven kan leiden. Het proces van contemplatie en bewustzijn kan makkelijk door iedereen gebruikt worden, hoe druk je leven ook is. Voortkomend uit het boek Gene Keys – unlocking the higher purpose hidden in your DNA van Richard Rudd, maakt het Gouden Pad programma gebruik van een uniek profileringsysteem dat je een reeks opeenvolgende persoonlijke inzichten biedt over je levensdoel, relaties en welvarendheid. Wanneer je de inzichten van de Gene Keys en van jouw Profiel op je leven gaat toepassen zal jouw DNA zich letterlijk herprogrammeren met een nieuwe hogere visie van jezelf. Dan zie je vanzelf hoe je nieuwe leven zich begint te manifesteren. Hoe ver je daarin gaat is slechts een product van je eigen fantasie.

Samenvatting

Het Gouden Pad van de Gene Keys is een programma dat jouw diepste potentieel belicht. Het helpt je jouw Schaduwen te omarmen en je Gaven te herkennen waardoor je eenvoudiger en vreedzamer in het leven staat.

De Gene Keys en Transmutatie

Het Gouden Pad is als een vergrootglas dat een intensieve lichtstraal op de kern van je dagelijks leven projecteert en benadrukt de futiliteit van de worsteling voor geluk of voor validatie in de buitenwereld. Dit inzicht geeft je de kracht om voor het eerst in je volledige majesteit te staan zonder ooit weer buiten jezelf op zoek te gaan naar de waarheid.

Volgens Richard Rudd, de grondlegger van de Gene Keys, zijn de Gene Keys als een taal die direct communiceert met de genialiteit die ingebed ligt in het DNA van iedere lichaamscel en daar deze begaafdheid ontsluit.

Het Gene Keys Golden Path bestaat uit 33 stappen, stap 1 is GRATIS te downloaden. (Engelstalig)