Het lijkt ons ontzettend leuk om zo gauw mogelijk van start te gaan met kleine Gene Keys workshops voor beginnende en ervaren Gene Keys reizigers. Als Projectors is het ons duidelijk dat dit alleen werkt als het initiatief daartoe niet van ons komt maar van de gemeenschap. 

Dus als je staat te trappelen om samen met anderen, dieper op een aantal Gene Keys in te gaan, dan nodigen we je uit om ons dit te melden. Samen proberen we dan een datum te vinden, en medereizigers. Om de kosten te drukken stelt Lysanne haar heerlijke woonboot in de Vecht, 25 minuten van Amsterdam, graag ter beschikking.

Ontmasker je schaduwen

De gene keys leren ons dat we onze schaduwen niet moeten verdringen maar bevrienden!

Begeleider: Lysanne Sizoo 

1 dag

Vrij Tarief: Jij bepaalt zelf aan het einde van de workshop wat deze dag je waard was. Mijn wens is dat de magie van de gene keys voor iedereen toegankelijk is en ik vertrouw op ieders eigen wijsheid om de balans te vinden tussen wat ze kunnen en willen betalen.

Lunch: We delen een potluck lunch. Koffie, Thee, water en kleine versnaperingen zorgt Lysanne voor.

Samen met je medereizigers verdiep je jouw reiservaringen van 1 van de vier steunpilaren van je  activeringsreeks. Deze vier gene keys vormen de hoekstenen van jouw levensverhaal. Door deze verdiepingsreis als groep te beleven leren we van elkaars ervaringen en steunen we elkaar in het vinden van nieuwe inzichten.

Wat kan je verwachten?

We zullen verschillende technieken gebruiken om je te helpen beter in contact te komen met jouw unieke schaduwen/gaven/spirituele kwaliteiten door te tekenen, storytelling, en het maken van maskers of boetseren. Ook zullen we geleide meditaties gebruiken om het contact met ons schaduwbewustzijn te verdiepen.

Voor wie is deze workshop

Voor iedereen die graag een stukje samen op reis gaat en die feedback en steun wil geven en ontvangen. Wij vragen een zekere mate van bekendheid met het vierspan van je eigen activeringsreeks. Dat betekent dat je een idee hebt van hoe ze in je leven opduiken, waar je ze aan herkent, hoe de schaduwen je uitdagen etc. En misschien heb je alles wel drie keer gelezen maar herken je ze helemaal niet en lijken sommige archetypen helemaal niet te passen in je leven, dat kan ook!

Je kan Lysanne ook uitnodigen om een eerste reading te doen ter voorbereiding op de workshop.

Workshop coach

Lysanne Sizoo is een ervaren workshop begeleider. Ze is een van de allereerste leerling-ambassadeurs die in 2018 onder begeleiding van Richard Rudd een intensieve instructie heeft ondergaan. Tevens heeft Lysanne als psychosynthese counsellor en psychotherapeut al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis.

In 2015 begon Lysanne aan de vertaling van het grote gene keys boek en kent daarmee de 64 sleutels reeds als goede en uitdagende vrienden. Zij heeft het gouden pad meermalen doorlopen, zowel als de Star Pearl en de Ecstatics series.

De leer van de gene keys is geen reeks indrukwekkende gegevens die je uit je hoofd leert om daarna een gelukkig en vervuld leven te leiden. Het is een levende materie die ons voortstuwt op ons evolutionaire pad. De mensen die zich geroepen voelen om anderen hierin te begeleiden moeten, volgens Richard Rudd, kunnen aantonen dat ze zelf ook de moed en de zelfliefde hebben opgebracht om hun eigen pad meerdere malen te doorlopen, en hun eigen schaduwen te omarmen.

Lysanne biedt tevens individuele sessies voor mensen die eerst liever een-op-een hun gene keys reis verdiepen. Gebruik onderstaande contact formulier om contact op te nemen met Lysanne over de workshop of individuele gene keys coaching.

Vertel me meer over deze workshop