Zo beschrijft Richard Rudd, de grondlegger van Gene Keys, de principes achter de Gene Keys.

richard rudd1We leven in een veranderende wereld. Gene Keys biedt deze wereld een nieuwe leer die de mensheid kan ondersteunen zodat zij een kwantumsprong in bewustzijn kunnen maken. Het menselijk DNA bevat alle codes voor ons individuele en gemeenschappelijke hogere levensdoel.

De taal van de Gene Keys spreekt ons DNA in diepe contemplatie en meditatie toe. Dus kunnen de 64 Gene Keys gebruikt worden om de cellulaire codes in je lichaam te ontsluiten en de hogere frequenties van je individuele genialiteit te activeren.

Hoe activeren de Gene Keys dat hogere levensdoel?

Dit komt neer op je levenshouding, waarmee we je gedachten, gevoelens, woorden en daden bedoelen. De meest recente biologische inzichten laten zien dat onze levenshouding ons genetisch welzijn enorm beïnvloed. De meeste mensen realiseren zich niet dat iedere lichaamscel doorlopend wordt vernieuwd en dat je hele brein om de twee maanden gerecycled wordt. We zijn als mensen dus doorlopend ‘onder constructie’! Onze levenshouding beïnvloedt de kwaliteit van de architectuur. Vraag je dus af met wat voor soort frequentie jij iedere dag je DNA programmeert. Bijvoorbeeld, jouw schreeuwende woede wordt op iedere cel van je lichaam ingeprent. Anderzijds, als jij je liefdevol uitdrukt of bezig bent iets moois te creëren, dan verwerkt jouw DNA deze energie in je cellenstructuur. De Gene Keys leer gebruikt de taal van de Gene Keys om ons te helpen onze houding van een lage naar een hogere frequentie te verschuiven. En dit vernieuwd je leven; het wordt lichter, met meer blijheid, meer spontaniteit, natuurlijkheid en uiteindelijk meer liefde.

Lees het gratis e-boek over de 55e Gene Key  voor meer inspiratie.

55e Gene Key e-book

‘Ontsluit het Hogere Levensdoel dat in jouw DNA verborgen ligt’