Soms kan het herkennen van een onbewust patroon voldoende zijn om je hele leven te veranderen 

.

Readings en Verdieping

De Gene Keys (GK) reading en de Astro-Genetische levensboom (AGL) reading zijn unieke op maat gemaakte documenten die je zullen verrassen en verbazen. Er zullen dingen in staan over jezelf die je direct herkent, maar ook dingen die misschien nog wat vaag zijn.

Het zijn readings die je regelmatig terug wilt lezen, want het geeft je steeds meer inzichten naar mate je leven verder stroomt. Pak daarom zo nu en dan de reading er weer bij om opnieuw te lezen. TIP: Probeer niet alles direct te willen begrijpen met je hoofd.

Misschien heb je net een HD reading gehad en twijfel je over het aanvragen van een GK of AGL reading. Dat begrijp ik heel goed. Daarom deel ik graag mijn ervaring met je over het aanvragen van mijn reading destijds, misschien helpt het je.

Misschien was het vanwege het stukje ongeduld die ik in mijn profiel heb (in GK5) en/of mijn enthousiasme (Right Angle cross of Contagion in HD), maar zelf heb ik direct nadat ik Gene Keys ontdekte een GK reading aangevraagd. Na die reading besloot ik ook heel snel een HD reading te doen.(dus net andersom

Bij beide readings was er herkenning en vielen er dingen op hun plek en andere dingen uit mijn HD en GK reading kon ik niet direct plaatsen of begrijpen.

Inmiddels heb ik mijn readings en mijn profielen al heel vaak herlezen en elke keer is er weer iets anders wat me opvalt en wat dan een laagje dieper kan landen. Dat is de reis die je maakt. Ik noem het ook wel: The journey of a lifetime

De readings helpen je op weg en dagen je uit om weer terug te keren naar, en onbevreesd te leven vanuit, je authentieke zelf.

Gene Keys Reading

Deze reading omvat een uitgebreid PDF document met de beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, sleutels en lijnen van Gene Keys, alsmede een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten (persoonlijke energietype, levensprofiel, besluitvormende autoriteit en gevoeligheid voor externe conditionering) uit je Human Design profiel, waar de Gene Keys uit zijn voortgekomen.

De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven, zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren. Nadat deze informatie een beetje is geland, plannen we een aansluitend verdiepingsgesprek die bij de reading inbegrepen is.

Een Nederlandse Gene Keys reading opgebouwd met eigen materiaal. Dus geen standaard vertaling van Engels werk.

Deze reading bestaat gemiddeld uit 25 tot 30 pagina’s.

Uitgebreide Gene Keys reading incl. de belangrijkste Human Design aspecten:  €245 (inclusief 60 minuten verdiepingsgesprek)

~~~~~~~~~~

NIEUW-NIEUW-NIEUW

Astro-Genetische Levensboom Reading

Een uniek kosmisch levensdesign

Jij bent een uniek mensenkind dat via onzichtbare verbindingen samenwerkt met alles wat leeft, groeit en bloeit. Voor deze reading wordt het beeld van de levensboom gebruikt.

Aan de ene kant is deze boom totaal uniek, terwijl hij tegelijkertijd verbonden is met de totaliteit van het hele ecosysteem. Geïnspireerd op astrologie en de poorten en sleutels van Human Design en Gene Keys, toont deze analyse je de valkuilen en het ware potentieel van jouw unieke genetische blauwdruk.

In het eerste gedeelte worden de aspecten beschreven van je blauwdruk die je niet kunt veranderen. Het is het energietype waartoe je behoort, je groeistrategie en je levensvisie. Hoewel je deze aspecten niet kunt veranderen, kun je wel leren hoe je er zo slim mogelijk gebruik van kunt maken. Dit is jouw hardware.

In het tweede gedeelte komt je software aan bod. Dit zijn vijftien levensthema’s (4 meer dan in de Gene Keys reading hierboven) die bepaald worden door de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Ieder thema beschrijft je angst/schaduw mechanisme, je innerlijk verbonden talentvolle gaven en je involutie-energie uit je hogere bewustzijn dat jij mag belichamen. Voor de meesten is het bestuderen van hun genetische levensboom een feest van herkenning. En soms ook verdrietig, omdat je ziet hoe bepaalde gaven en talenten door je angst/schaduw mechanisme (nog) niet tot volle bloei zijn gekomen.

Deze analyse nodigt je uit om te onderzoeken wat de triggers zijn, of waren, waardoor je alleen vanuit de angst van bepaalde thema’s leeft. Om dan, met een liefde en begrip voor jezelf eraan te werken om je frequentie te verhogen, zodat al jouw vijftien gaven weer vrijelijk kunnen gaan stromen, waarmee je jouw bijdrage levert aan de wereld. We zijn hier zijn namelijk niet voor onszelf, maar om elkaar te dienen en te helpen groeien.

Alleen al dat inzicht verhoogt het groeipotentieel van jouw genetische levensboom. Dit is werkelijk een uitnodiging om zonder angst en met volle en blijde overtuiging te dansen met de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, zodat je vruchtbaar en in overvloed je plek in de wereld kunt innemen. Zodat de kruin van je boom de vruchten afwerpt waardoor je anderen in je omgeving inspireert om ook vanuit hun eigen uniekheid te leven.

Deze reading omvat een zeer uitgebreid PDF document en is absoluut UNIEK. Dit vind je nergens anders!!! Klik hier voor een voorbeeldpagina

Deze reading bestaat gemiddeld uit 30 tot 40 pagina’s.

Astro-Genetische Levensboom reading €295 (inclusief 60 minuten verdiepingsgesprek)

~~~~~~~~~~

De GK reading en de AGL reading bevatten allebei ook elementen van Human Design (HD), omdat deze gewoon belangrijk zijn om te weten.

De readings verschillen van elkaar in de manier waarop ze zijn opgebouwd. De AGL reading wordt beschreven met de levensboom als metafoor en volgt je groeistrategie vanaf de wortels, via de stam, naar de kruin.

De GK reading volgt de Gene Keys langs het Gouden pad met daarbij ook unieke eigen beschrijvingen, dus geen standaard uit het Engels vertaald materiaal of losse steekwoorden.

Ze bevatten allebei unieke eigen teksten en informatie die je gegarandeerd nergens anders vindt.

~~~~~~~~~~

BELANGRIJK: Deze readings zijn gebaseerd op je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een reading te maken.

Als je de inzichten uit deze readings toepast in je leven, herprogrammeer je letterlijk je DNA met een nieuwe hogere versie van jezelf. Een nieuwe manier van leven begint zich dan als het ware vanzelf te manifesteren. Hoe ver dat gaat, wordt alleen beperkt door je eigen verbeeldingskracht!

~~~~~~~~~~

Gene Keys Verdieping

Na je reading kun je dieper in de Gene Keys duiken door zelfstudie en contemplatie. Gedurende deze ontdekkingsreis naar je ware zelf, kunnen vragen omhoog komen. Daarom bied ik ook de mogelijkheid voor extra verdiepingsgesprekken, om je te helpen de Gene Keys verder te verkennen en te integreren.

In een verdiepingsgesprek verkennen we samen welke vragen ernaar boven zijn gekomen naar aanleiding van de reading of dingen die spelen in leven en help ik je om een laagje dieper te komen in het ontdekken van jezelf op jouw unieke reis door het leven.

De verdiepingsgesprekken vinden plaats via de telefoon of video verbinding. Dit heeft als voordeel dat je geen reistijd en reiskosten hebt en dat afstand geen probleem is om met mij te kunnen werken.

Verdiepingsgesprek: €88 per uur. Vijf gesprekken voor €400

~~~~~~~~~~

Voor verdere zelfstudie en contemplatie raad ik je aan om een exemplaar van het boek The Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA aan te schaffen. Dit boek wil je hebben als je verder wilt met Gene Keys.

De Nederlandse versie van het boek wordt verwacht in het voorjaar van 2022.

~~~~~~~~~~

Voor meer informatie kun je me bereiken op info@genekeys.nl of bellen op 06 28 876 686.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Tot gauw!

Erna

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Locatie praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Voorhout, in het hart van de Bollenstreek, vlakbij De Keukenhof in Lisse en vlakbij strand, zee en duin van Noordwijk.

Voorhout ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Andere plaatsen in de buurt zijn: Sassenheim, Warmond (gemeente Teylingen), Noordwijkerhout, Rijnsburg, Katwijk, Leiden.

Erna Zuidhoek
Loosterweg 35
2215 TM Voorhout
Mobiel 06 28 876 686