Welkom bij Gene Keys Nederland. Wij zetten ons in voor de vertaling en verspreiding van de Gene-Keys-leer in de Nederlandstalige gemeenschap. 

“Het Gene-Keys-systeem is een geheel nieuwe reeks wijsheidsleringen. De 64 gene keys bieden een volkomen nieuwe interpretatie van de tijdloze, eeuwenoude codes die aan het universum ten grondslag liggen.  Je zou de gene keys in feite het levende lichtalfabet van de gehele schepping kunnen noemen. Uit deze primaire bewustzijnscodes zijn alle door de mens gesproken talen en interpretaties van het ‘Grote Mysterie’ voortgekomen.

Daardoor zou je kunnen zeggen dat de gene keys geen intellectuele kennis overdragen, maar een levende, hoogfrequente transmissie zijn die de 64 codes in zich dragen die jou naar een hogere realiteit kunnen brengen.

De 64 gene keys bevatten eigentijdse wijsheid die bedoeld is om direct te communiceren met de 64 genetische codons die opgeslagen liggen in de kern van elke lichaamscel. Dit is dus letterlijk een levend en ‘sprekend’ manuscript dat slechts één doel heeft: een herkenningsproces te activeren in de subtiele en grove lagen van jouw bewustzijn.

De essentie van elke gene key wordt daarom vanuit drie frequentieniveaus beschreven; ze worden genoemd de schaduw, de gave en de siddhi. Door middel van diepe contemplatie reis je door iedere laag van deze transmissie en ontwikkel je een eigen relatie met dit levende lichtspectrum binnenin jezelf. ” (Richard Rudd: inleiding tot de 55e Gene Key 55e gene key – ebook finale versie Mei 2018)

Op het internationale website van de Gene Keys kan je alvast kijken naar het rijke aanbod aan cursussen, audios, boeken en gratis resources.

Het Nederlandse Gene-Keys-team werkt hard om de poëtische en mystieke tekst van Richard Rudd zo professioneel en snel mogelijk beschikbaar te maken in onze eigen taal. Voel jij je geroepen om ons hier bij te helpen, vrijwillig en met hart voor de Gene Keys, dan horen we graag van jullie.

Wil jij de wekelijkse Gene Keys Pulse ontvangen?

Meld je dan aan voor de mailinglijst!

Richard Rudd

Richard Rudd is leraar, mysticus en dichter. Hij behaalde zijn Masters in literatuur en metafysica aan de universiteit van Edinburgh. Hij is een geboren ontdekkingsreiziger. Hij studeerde onder vele oosterse leermeesters, reisde door het Himalayagebied, de Stille Oceaan, de Amerikaanse continenten en het noordpoolgebied. In Australië werkte hij in de filmindustrie, in Thailand trainde hij Chi Kung en werd meditatieleraar en ook zeilde hij op een klein jacht de Atlantische oceaan over. En te midden van al deze avonturen verloor hij nooit zijn voorliefde voor het schrijven en in 2006 won hij de internationale Ierse FISH-poëzieprijs.

Richards mystieke reis begon al vroeg, toen hij een mysterieuze energie door zijn lichaam voelde stromen. Dit was het startsein voor zijn spirituele zoektocht. In 2002 ‘ontving’ hij de Gene-Keys-leer en tekende deze op. Zo kwamen al zijn verschillende studierichtingen samen in één synthese. Na zeven jaar had hij de leer, met al haar toepassingen, genoeg doorgrond om er een boek over te schrijven. Vandaag studeert en onderwijst Richard de diepgaande lessen die in de Gene-Keys-leer besloten liggen.

Gene Keys Introductie Video

Meer informatie over Richard Rudd en Gene Keys

Gene Keys – Unlocking the Higher Purpose Hidden in your DNA

Bezoek ook eens onze Facebook Pagina