EEN ONDERLING VERBONDEN ECOSYSTEEM

De Nederlandse Gene Keys familie maakt deel uit van een wereldwijde, groeiende Gene Keys gemeenschap. Een gemeenschap die in al haar contacten onderling en met de wijdere wereld, de intentie en de boodschap van de Gene Keys Transmissie uitdraagt: neem verantwoordelijkheid voor je eigen proces!!

Lysanne Sizoo – ‘Gene Keys Ambassador’

De Gene Keys Ambassadeurs hebben een traject doorlopen met Richard Rudd dat hen niet alleen bevoegd maar ook inspireert tot het koesteren en ondersteunen van de verschillende ‘hubs’ overal ter wereld. Ook houden de ambassadeurs wekelijkse of maandelijkse community calls om hun gemeenschap te ondersteunen. Kijk hier voor de Nederlandse community calls agenda.

Facebook

Er is een wereldwijde FB groep zowel als een Nederlandse en bij beiden zal je een warm welkom vinden.

Youtube

Het wereldwijde Gene Keys YouTube kanaal bevat een schatkist aan informatie en inspiratie, en op ons bescheidenere maar groeiende Nederlandse YouTube kanaal vindt je een groeiend aantal videos geschreven en geproduceerd door Lysanne, over de verschillende gene keys.’

Je kan altijd terecht by Lysanne met je vragen over de gene keys, of voor een duiding van je profiel. Als je haar wil je haar laten weten dat je haar belangeloze inzet waardeert dan kan je haar ook met onderstaande doneerknop een kleine bijdrage sturen.CURSUS MATERIAAL

Je contemplatieve ontdekkingsreis kan pas in alle ernst beginnen als je je eigen hologenetische profiel hebt, omdat het specifieke gene keys belicht die een krachtige invloed hebben op je levensdoel, je relaties en welvaart.

Het doorlopen van het gouden pad

Je hologenetische profiel nodigt je uit tot het ondernemen van een zeer persoonlijke ontdekkingsreis door de Gene Keys. Bepaalde reeksen van gene keys die op het moment van jouw geboorte werden ingeprent, ontsluiten innerlijke ontwakingspoorten. En als jij op deze contempleert en hun lessen toepast op je dagelijkse leven, dan voel je mogelijkerwijs een nieuwe geest in je ontwaken.

Er zijn drie reeksen:

De Activeringsreeks – het ontdekken van je genialiteit door de vier primaire gaven

De Venusreeks – het openen van je hart in relaties

De Parelreeks – het verwerven van welvaart door dienstbaarheid

Deze drie reeksen vormen samen het Gouden Pad en dit lesmateriaal kan als afzonderlijke modules worden gekocht of online met Richard worden gevolgd als een collectieve deep dive ervaring. De volgende collectieve deep dive retreat begint 22 juni.

Bij het beschouwen van de boodschap van de Gene Keys kun je speciale aandacht besteden aan de gene keys die voorkomen in de reeksen van jouw Gouden Pad.  Dit programma is een stapsgewijze reis van diepe contemplatie op de krachten die je maken tot wie je bent. Je zal merken dat je een pad betreedt van sterke transformatie als je jouw Gouden Pad van contemplatie doorloopt met haar drie reeksen en bijbehorende gene keys. Je vestigt er één voor één je aandacht op en past ze toe in het licht van je leven.